Tre boligtrends du ikke kan undgå

Tre boligtrends du ikke kan undgå

Skal din bolig også være med på moden, så kan du med hjælp fra denne guide få et par fif til at opretholde en moderne bolig indeholdende de seneste og hotteste boligtrends.

Der findes selvfølgelig mange forskellige stilarter, og intet er rigtigt eller forkert i dag. Man kan mere eller mindre mikse tingene på kryds og tværs som man har lyst til. Og det er netop dét, der gør det sjovt at komme i forskellige hjem, når man sætter sit eget præg på boligen. Ikke desto mindre findes, der dog en masse trends for boligtossen, der helst følger med moden. Men selv hvis man gør det, er det muligt at sætte sit eget personlige aftryk på boligen.

Metallerne hitter

Kobber har været et kæmpe hit i boligverdenen, og er det til dels stadig, men kobberlooket er gradvis begyndt at blive skiftet ud med messing. Begge metaller har også været meget populære ’i gamle dage’, og trendsene har det jo ofte med at komme igen, hvilket vi især har set med disse to metaller.

Idemøbler har et utal af kobber boligtilbehør lige fra lamper til knager, lysestager, skåle, fade, rammer, krukker, bøjler, andre pyntegenstande osv. Ligeledes finder du med messing alt fra lamper til ure, skåle, fade, toilettilbehør, lysestager og knager. Så hvis du vil pryde dit hjem med de trendy metaller, er det rig mulighed for at hente inspiration til dagligstuen hos Idemøbler.

Marmor tilhører ikke kun bordpladen længere

Marmor er i den grad vendt tilbage, og med endnu større power end nogensinde før. Marmor er nemlig blevet et særdeles populært print, der anvendes på alt fra puder til lysestager, art prints og sengetøj mm. Hos Idemøbler kan du for eksempel finde nogle rigtig flotte puder med marmorprint.

Det ’pæne’ er blevet udskiftet med det rustikke

De pæne hvide overflader, der førhen har prydet mange hjem er stille og roligt begyndt at blive skiftet ud med rustikke træoverflader. Træ og generelt produkter med naturreferencer er blevet særligt populære indenfor boliginteriør universet, hvorfor du selvfølgelig også kan finde træmøbler og boligtilbehør i lange baner hos Idemøbler.