Vis hvem du er, med et personligt navneskilt

Vis hvem du er, med et personligt navneskilt

 

Førstehåndsindtrykket er afgørende for, hvordan du vil blive husket af de mennesker du møder på din vej. Bliver du husket, bliver du glemt – og er du mon en af dem der er nem at komme i kontakt med?

Et af de klassiske networking-tips er, at have noget på eller med som skaber naturlig nysgerrighed hos folk omkring dig – noget de kan spørge ind til, uden at skulle have gang i den helt store tænketank. Det behøver ikke være en hellig Birma kat du har med på slæb, eller en taske fyldt med eksotiske frugter – nej det kan altså gøres meget mere simpelt, f.eks. med et farverigt navneskilt.

Med et navneskilt har du allerede vist, at du er interesseret i at møde nye folk – du fortæller en lille historie om hvem du er, før du overhovedet har snakket med nogen. Så simpelt kan det gøres, og helt uden brug af drastiske remedier.

 

Vis personligheden frem på jobbet

Har du et job i servicefaget, hvor du konstant er i kontakt med nye mennesker, så kan et personificeret navneskilt være en måde for dig at skille dig ud fra andre på. Du er ikke bare endnu en sygeplejerske med et standard hvidt navneskilt, nej du er sygeplejersken med det mønstrede og farverige navneskilt som var én af de ting patienterne lagde mærke til da de var der.

Så hvorfor ikke bruge lidt tid på at designe dit helt eget navneskilt, og være kreativ med at mixe og matche, mellem forskellige designs og farver? Man kan f.eks. designe et navneskilt til hver dag i ugen, og dermed være mere kulørt og imødekommende overfor de mennesker man møder på sin vej. Et navneskilt er med til lydløst at repræsentere dig og vise en lille del af hvem du er som person – og hvem vil ikke gerne det?

 

Design dit næste navneskilt her

Et af de steder hvor du har mulighed for at designe dit eget navneskilt er hos Color4Care. Du kan designe et navneskilt uanset hvad din profession er, men effekten vil være det samme – du vil blive husket.