Det nye danske tøjmærke RUE de FEMME

Det nye danske tøjmærke RUE de FEMME

Mange i modebranchen kender til det etablerede brand ved navn PBO, som står for Philosophy Blues Original. Denne anerkendte danske mærkevare leverandør sælger modetøj overalt i verden men især i Nordeuropa. Hos PBO har man lagt fokus på dame- og herrekollektioner, som på kort tid er blevet meget populære. Man satser især på, tøjet har elegance og innovation sammenholdt med de klassiske dyder. Alligevel har PBO formået at skabe et nyt tidssvarende design, som kombineret med tøj af høj kvalitet og forarbejdning virkelig giver kunderne værdi for pengene. I 2014 valgte PBO at lancere et søstermærke ved navn RUE de FEMME, og dette tøj fokuserer primært på et feminint design med klassiske træk i smukke farver og til rimelige priser.

RUE de FEMME er eksklusivt og luksuriøst design

Forbrugerne har siden lanceringen taget godt imod brandet RUE de FEMME, hvis speciale især er et eksklusivt og luksuriøst design til gode priser. Man kan finde deres udvalg i flere forretninger samt online på nettet, og man finde hele udvalget af RUE de FEMME hos webshoppen Stylepit, som netop har de mest kendte tøjmærker i deres store sortiment. For tiden kan man endda ganske gratis med en rabatkupon på hjemmesiden få 150 kr. rabat, når man blot køber for mere end 750 kr. Det er helt gratis at bestille og modtage varer hos Stylepit, og skal tøjet byttes, så er denne service også gratis. Varerne fremsendes nemlig samme dag, som bestillingen afgives, så man behøves ikke gå og vente på tøjet i flere uger. Hvis du gerne vil have dit tøj endnu billigere så kan man hos e-rabatkoder.dk finde en Stylepit rabatkode, der giver ret gode rabatter.

Hvad er toneangivende for brandet RUE de FEMME?

RUE de FEMME ønsker at give kunderne gode kvalitetsvarer i et moderne design til en fornuftig pris. Tøjet skal både være alsidigt og klassisk med et anstrøg af elegance og luksus. Tøjet fra RUE de FEMME udstråler et skarpt og formelt look med power og klasse, men du finder også RUE de FEMME med et casual look og stilren afslappethed. Man kan derfor altid finde et perfekt outfit til dine konkrete ønsker i alle hverdagens situationer. Så hvis du ønsker at klæde dig i moderne tøj med formfuldendt design i ekstraordinær høj kvalitet, så bør du afprøve dette nye danske tøjmærke, som mange andre har gjort før dig. Herved skulle du kunne udstråle et fantastisk look og fremhæve dine bedste facetter.