ONLY har mange nyheder i 2015

ONLY har mange nyheder i 2015

De fleste i modebranchen kender til brandet ONLY, som har eksisteret lige siden 1996, da den store danske tøjkæde Bestseller introducerede mærket ONLY. Man kan i dag købe ONLY i mange fysiske butikker rundt om i Danmark, men ONLY markedsføres desuden kraftigt af webbutikkerne, og netop nu kører webshoppen Stylepit kampagne på nye ONLY modeller, som er et af de mest populære og solgte mærker blandt de 100 vis af kendte mærkevarer på hjemmesiden. For øjeblikket er der endda 33 % rabat på mange af ONLY produkterne, og det er både nemt og hurtigt at handle tøj online. Men præcis hvad er karakteristisk for ONLY produkterne, og hvorfor er ONLY så populært?

 

Hvilke produkter kan ONLY levere?

Butikskæden ONLY har mere end 200 fysiske butikker rundt omkring i verden, og årsagen til denne udbredelse og succes er sikkert, at ONLY fokuserer primært på at levere en gedigen hverdagsgarderobe, der afspejler kundernes personlige stil i et afdæmpet look. ONLY består af de fleste normale beklædningsdele især til kvinder såsom bukser, jakker, trøjer og skjorter, og de skal især kunne signalere en unik karakter og skille sig ud fra mængden med sine lækre detaljer og design.

Da ONLY gennem Bestseller koncernen er beslægtet med produkterne fra de andre kendte tøjmærker VILA, Vero Moda og Jack & Jones, så er det naturligvis et krav for ONLY, at alle de nye kollektioner skal være moderigtige og i smart design. Derfor koncentrerer man sig især på at levere feminine skjorter, lækre shorts og stilrene jakker til at have over cowboybukserne.

Denne moderne stil henvender sig til kvinder i alle aldre, og man gør meget ud af at sikre sig, at stilen og moden hvert år er passende og elegant, så derfor vil de fleste uden problemer kunne finde moderne og smart tøj hos ONLY. Man satser hovedsageligt på de nordiske traditioner indenfor mode og fashion, og dette ses tydeligt på catwalken, når man fremviser den enkle, elegante og feminine stil i de mange nye spændende kollektioner, som fremkommer hvert år indenfor modeverden.

Hvorfor er ONLY så populært?

ONLY sælger mange produkter rundt omkring i verden, da mærket i dag allerede er et velkendt brand, som mange allerede har grundigt kendskab til. ONLY har et bredt sortiment dækkende hele hverdagens behov, og det er endda uanset om man er til vilde farver eller specielle detaljer ved tøjet.

ONLY kan desuden også levere tøj i en enkel og elegant stilart, og tøjet er altid fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Dette har folk fundet ud af, at tøjet fra ONLY dels er smart men også praktisk og kan tåle at blive brugt uden at slides og falmes. Tøjet fra ONLY kan derfor holde til flere sæsoners brug, og man kan supplere garderoben efter behov.