Lænestole i pastelfarver hitter

Lænestole i pastelfarver hitter

Lænestolen tjener ikke længere udelukkende som et funktionelt møbel i stuen, hvor man kan sidde og nyde en god bog. Nej lænestolen er i den grad også blevet et statement møbel, der kan være med til at skabe hele temaet eller om ikke andet binde det sammen i stuen.

Derfor er det vigtigt at vælge din lænestol til stuen med omhu, for at opnå lige præcis den stemning og stilart du søger.

Lænestole i pastelfarver

Pastelfarver har det seneste års tid været et kæmpe hit indenfor boliginteriør-moden og vil stadig være det den kommende tid. Pastelfarverne bruges i alle rum og på alle mulige måder. Nogle foretrækker at holde det i det små med pastelfarvede puder, pynteting og kunst, hvorimod andre godt kan lide at gå linen ud med pastelfarvede møbler.

Den pastellyserøde farve er særligt populær for tiden, hvorfor du finder optil flere pastellyserøde lænestole hos Idemøbler. Du kan for eksempel få en formstøbt lænestol fra Louie med egetræsben. Stolen er moderne og klassisk, hvilket betyder, at det er en man kan have i mange år også trods farven. Alternativt finder du en pastelblå udgave, der også vil passe godt ind i den moderne stue.

Hos Liva finder du et lidt mere slænge-alternativ, dels da stolen er større, blødere og mere tilbagelænet, men også fordi man kan tilkøbe en puf i samme farve, hvilket gør det til en rigtig komfortabel lænestol. Den pastellyserøde lænestole har massive ben i egetræ og et sæde i koldskum.

Lænestole på tilbud

På Idemøblers nye hjemmeside finder du lige nu en masse lænestole, både i pastelfarver og andre farver, der er sat ned. Det betyder, at du kan spare en helt masse penge, når du køber din stole online via deres nye og forbedrede hjemmeside, hvor layoutet er blevet langt mere overskueligt.