Kobber smykker hitter stort

Kobber smykker hitter stort

 

Kobber har længe været en af de helt store trends både indenfor boliginteriør og smykker, hvor det både bliver brugt for sig og blandet med andre metaller. Nogle kan godt lidt et simpelt look, hvor kobber er i fokus og ikke blandes sammen med andre farver, mens andre godt kan lide at mikse metaller på kryds og tværs, hvilket også kan give et rigtig moderne look. Hos Trollbeads Jewellery finder du både kobber, guld og sølvsmykker, hvorfor det kan være helt op til dig selv om du vil gå efter et look med blandet metaller eller et mere simpelt look med kobber i fokus.

 

Kobber går godt til sort

Vi danskere er kendt for at have mere eller mindre farveløse garderober, da mange af os sværger til sort, grå, hvid og andre neutrale nuancer, når det kommer til vores tøjvalg. Derfor kan smykker være en rigtig god måde at skabe et mere interessant og personligt look på, selvom din garderobe er overvejende farveløs.

Lige netop dette formål vil kobbersmykker gøre sig rigtig godt til, da det alligevel er lidt mere sprælsk og anderledes end sølv og guld smykker, men samtidig er et moderne og stilet valg.

Hos Trollbeads Jewellery finder du helt enkle kobberarmbånd, der vil gå rigtig godt til et hverdagsoutfit med et par jeans og en simpel ensfarvet t-shirt. Du kan desuden armbånd med vedhæng og vedhæng for sig, hvis du også vil have kobbersmykkerne klar til en mere festlig anledning.

 

Pift dine smykker op

Du kan også vælge at pifte din kobbersmykker op med lidt farve og mikse kobber med nogle af de farverige beads. Det giver et sofistikeret og anderledes look, når man blander kobber og farver på den måde.

Du kan finde meget mere inspiration på Trollbeads hjemmesiden, hvor du kan få gode ideer til forskellige kombinationer og stylings.