iPhones og smartphones

iPhones og smartphones

 

Langt hovedparten af befolkningen har en mobiltelefon i dag, og de fleste er intelligente telefoner, der altid er koblet op på internettet, så man kan bruge dem som en multifunktions computer, der udover at ringe og sende beskeder har masser af andre funktioner såsom disse:

 

  • Høre musik
  • Se film
  • Spille spil
  • Chatte
  • Surfe på internettet
  • Styring af hjemmets strøm, og varme

 

Hvis man ikke har nogen mobiltelefon eller kun har en gammeldags model, der kun kan ringe og sende beskeder, så er man håbløst bagefter og helt uden for de normale kliker i skoler og på arbejdspladserne, hvor samtaleemnet ofte er en ny app og dens fede funktioner.

 

Fremtidens mobiltelefoner

 

Det kræver ingen krystalkugle at kunne forudse tendenserne for de nye og hotte mobiltelefoner, der lægger trenden for 2016 og 2017. Apple havde et solidt forspring med sine iPhones, men konkurrencen far de øvrige producenter med deres smartphones er så stor, at der i dag kun er mindre forskelle mellem disse både i pris, design og funktioner, så det er ofte tilfældighederne og traditionerne der afgør, hvilken model man vælger. Hvis man gerne vil have de nyeste og mest hotte modeller af smartphones, så har det ikke noget med størrelsen at gøre, da den rette størrelse er landet på noget omkring 5” display, som hverken er for stort eller for småt. Der findes modeller med 7, 8 eller 10” skærm, men de er ofte klodsede og upraktiske, da de godt nok har et stort og flot billede, men de er svære at slæbe rundt på, og de har jo ikke samme dotpitch size som de mindre telefoner, så disse 5” modeller vil blive de ledende typer, og konkurrencen mellem dem vil fortrinsvist bestå i 3D virkning og opløsning, så vinderen vil have det klareste og roligste billede.

 

Funktioner på de hotteste mobiltelefoner

 

Man kan både få smartwatches og smartphones, der har fingertouch funktioner, og de nye modeller har endda 3D touch funktion, der måler trykket på skærmen, således man kan få flere muligheder for at vælge mellem. De mange nye og krævende funktioner er meget strømslugende, så derfor bliver batterilevetiden en ny vigtig parameter, og samtidig gælder de jo om at levere den tyndest mulige mobiltelefon, på samme måde som man har set blandt tynde bærbare PC´ere. Kameraet i mobiltelefonen skal også have en høj opløsning og gode zoomfunktioner, så denne parameter konkurreres der også på blandt de forskellige mærker. En mobiltelefon skal kort sagt være ultra tynd og alligevel være hårdfør, samtidigt med den skal have lang batterilevetid, et godt kamera og et display med en super detaljeret opløsning, og så skal den naturligvis være kompatibel med de nyeste standarder, som er softwarepakkerne enten fra Apple (IOS) eller Android softwaren hos smartphones.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *