Forevig minderne med et polaroid kamera

Forevig minderne med et polaroid kamera

 

Kan du godt lide at tage billeder, hvad end det er for mindets skyld, en flot solnedgang eller lignende? Eller kan du bare godt lide at forevige dine minder, så du kan tage dem frem og mindes gode stunder? Så er et polaroid kamera bestemt noget for dig, da du med dette har mulighed for at forevige alle dine minder og få dem trykt med det samme.

Hvad er et polaroid kamera

Instant kameraet er et type kamera, som bruger selvudviklingsfilm for at skabe et kemisk udviklet print kort efter billedet er taget. Polaroid Corporation pionerer forbrugervenlige øjeblikkelige kameraer og film, og er senere blevet konkurrent til en række andre producenter. Opfindelsen af ​​kommercielt levedygtige øjeblikkelige kameraer, som var let at bruge, er generelt krediteret amerikanske videnskabsmand Edwin Land, der afslørede den første kommercielle øjeblikkelig kamera, model 95 Land Camera, i 1948.

 

Hvor kan det købes

Du kan blandt andet købe dit polaroid kamera hos CDON, der har et stort udvalg af forskellige polaroid kameraer i diverse farver og kvaliteter.

Du kan for eksempel få fingre i en polaroid cube, der er ideel at have med på farten. Polaroid CUBE HD livsstilskamera er vejr- og dråbefast, og kan monteres på styr, hjelm etc. Det er lavet til brugere, som vil optage begivenheder på en nem og enkel måde. Kameraet er lille og let, så det er nemt at have med sig på farten. Med magnet i bunden kan det monteres på et styr eller en klapvogn uden brug af ekstra tilbehør – det er da smart.

Slå til lige nu og får 31% rabat på den smarte polaroid cube, hvis du godt kunne tænke dig at have noget godt udstyr til at forevige dine minder, når du er på farten.

Billede: Shaun Nelson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *