Køb HAY-inspireret sofabord

Køb HAY-inspireret sofabord

 

Tips til billigere alternativer til køb, der er urealistiske er altid velkomne. Netop sådanne tips er i fokus nu. Du har nemlig muligheden for at erhverve dig en efterligning af et populært møbel, men til billigere penge.

Det drejer sig om sofabordet, Tray, som interiørvirksomheden HAY står bag. Besøger man HAY’s online shop, kan man ret hurtigt finde frem til netop dette sofabord. Men hvis man er studerende, må man med det samme sukke og opgive at købe det.

Prisen er nemlig på et niveau, hvor ikke alle kan være med. Den koster 1.099 kr., og kan være meget at punge ud med, hvis man kun modtager S.U. Men der er en løsning på dette, hvis man inderligt ønsker sig et sofabord i denne stil.

 

Spar penge hos IDÉmøbler

Løsningen finder du hos IDÉmøbler under deres udvalg af sofaborde. Her sælger møbelkæden et sofabord der opfylder din drøm. Jovist, den er ikke en tro kopi af Tray bordet, men den har uden tvivl referencer til HAY’s sofabord, og det giver dig en mulighed for at få en bid af det du ønskede, til en bedre pris.

Bordet du skal søge efter, hedder Blocco, og fås i flere størrelser. Sammenligner man prisen på Blocco-bordet i samme størrelse som Tray-bordet, finder man, at det kan erhverves for blot 698,99 kr.

Og straks blev shopping lidt sjovere, og S.U.’en kan nu række lidt længere end til pasta med tun resten af måneden. Dette tip er et godt eksempel på, at hvis bare man er tålmodig nok og vil vente på den gode efterligning, så er der penge at spare.