Bliv nemt smuk med Gillette Venus Breeze

Bliv nemt smuk med Gillette Venus Breeze

De fleste kvinder har normalt kendskab til Gillettes produkter i forvejen, når vi taler om barbering og hårfjerning. Gillette har en meget stor markedsandel af barberskrabere for både mænd og kvinder. Denne udbredelse og succes hænger ofte sammen med, at Gillette simpelthen fremstiller gode kvalitetsprodukter, men de hører nu også til i den dyre ende rent prismæssigt. Men pris og kvalitet hænger normalt sammen, og de fleste vil ikke gå på kompromis, når det gælder en god barberskraber. En barbering skal være effektiv og 100 % i orden. Du får som regel mest for pengene, hvis du vælger den populære Gillette Venus Breeze barbermaskine. Denne model er nemlig blandt de mest udbredte typer i Danmark og i mange andre lande.

Dette får du i pakken

Du skal altid starte med at købe en barberskraber, så du har et håndtag at påmontere dine kommende barberblade. Venus-serien anvender samme håndtag til alle deres barberblade, så du kan nemt afprøve de øvrige modeller, så du finder en passende model til netop din smag og behov. Der findes for eksempel også den almindelige Venus, Spa udgaven, Embrace samt Comfort Glide i serien. Priserne er ret ens, men der er da små forskelle på modellerne.

Når du køber en Gillette Venus Breeze barberskraber, så får du faktisk et moderne og skarpt barberblad, der giver dig en glat og problemfri barbering. Du skal faktisk ikke anvende barbergelé eller skum, idet der er indbygget barbergelé på bladene. Du kan dog alligevel smøre lidt gel på alligevel, det giver også et lidt bedre resultat. Du skal derfor blot fugte huden godt inden barberingen.

Derefter er du klar til en let og elegant barbering, hvor skraberen glider let og ubesværet hen over huden. En startpakke indeholder ofte selve håndtaget samt et barberblad, så du dermed er i gang. På et tidspunkt er bladet så slidt, at du gerne vil anvende et nyt, der er helt skarpt. Et barberblad kan holde længe og til mange barberinger, men det afhænger naturligvis af, hvor ofte du bruger det. Et barberblad kan ofte holde i 1-3 uger. Du kan købe pakker med 4 eller 8 barberblade, og du får i øvrigt altid de bedste priser, når du handler online i en webshop.

Fordele ved at handle online

I butikkerne kan en 4-stk pakke nemt koste over 200 kr., mens du på nettet kan finde mange gode tilbud og noget lavere priser. Du kan købe Gillette Venus Breeze hos Postmeshave.dk for under 130 kr. for en pakke med 4 blade. Der er faktisk kun fordele ved at handle online, hvis du kan leve med et par dages leveringstid. Prisen er som nævnt en del billigere, og du kan også fortryde dit online køb og få pengene retur. Du sparer både tid og transportudgifter, da du hjemmefra kan bestille og betale for dine barberblade.

Du kan derfor med en lav udgift hver måned få fat i en lækker og effektiv barberskraber, så du kan fjerne uønsket hår på både ansigt, ben eller under armene. Du kan dermed få et velsoigneret look, som klares nemt og hurtigt. En god barbering er altid et af de første skridt mod skønhed og ynde, så det bør du altid huske på. Påklædning og makeup er også vigtigt for din skønhed, men uønsket hår bør man altid få fjernet, da det jo kan spolere et godt udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *