Gillette Fusion Power barberblade giver velvære og glæde

Gillette Fusion Power barberblade giver velvære og glæde

De fleste har prøvet forskellige barberskrabere gennem tiden, og vi ved alle, at der er ret stor forskel på mærker, modeller samt deres kvalitet. Vi ender ofte med at få vores individuelle favorit, som normalt er en kombination af kvalitet og pris. Men i realiteten er der faktisk ikke den store forskel i det lange løb på priserne, idet de dyreste modeller er af en så høj kvalitet, at de kan bruges mange flere gange end de billigere barberskrabere. Derfor bør du overveje topmodellen på markedet, som uden tvivl drejer sig om de effektive Gillette Fusion Power barberblade. Ved at anvende disse barberblade vil du forkæle din krop, der vil kunne føle glæde og velvære ved en behagelig og problemfri barbering.

Derfor er Fusion verdens bedste barbersystem

Som forbrugere har vi kunnet købe Gillette Fusion Power barberblade i 10 år, idet den almindelige Fusion kom på markedet i 2006, hvor Gillette Fusion Power barberblade kunne købes nogle få år senere. Modellerne er kompatible men forskellige, da Power udgaven desuden indeholder et lille batteri, der kan afgive mikroimpulser, der får huden til at slappe af og blive helt glat.

I forvejen giver Gillette Fusion en meget tæt barbering, idet de 5 blade nænsomt stryger hen over huden, hvor de med individuel affjedring trænger ned i selv de dybeste sprækker i huden. Alle modellerne giver en ekstrem tæt barbering, og man skærer sig ikke eller får rifter eller rødmen på huden. Den slags opstår jo ofte, når man anvender de billige engangsskrabere, der ikke yder beskyttelse eller smøring.

Gillette Fusion Power barberblade har de normale beskyttelses gummifinner, der både smører huden samt indikerer, hvornår bladet skal udskiftes. Alt i alt er der slet ikke nogen andre konkurrenter til topmodellen, der giver en barbering, der er bedre end alle andre barberingssystemer.

Prisen på barberblade

Da pris og kvalitet normalt hænger sammen, så må du regne med, at Gillette Fusion Power barberblade er de dyreste på markedet. Du får en lidt billigere pris, hvis du køber pakker med et højt antal blade, og normalprisen for 16 blade er 738 kr., hvilket svarer til over 46 kr. pr. stk. Du kan heldigvis ofte finde gode tilbud på nettet på de forskellige webshops med speciale i barberblade.

Webshoppen Postmeshave har i årevis leveret et bredt udvalg til lave priser, så du kan købe 16 Gillette Fusion Power barberblade til 389 kr. hos Postmeshave. Rabatten er derfor tæt på 50 %, hvilket jo er en stor besparelse i løbet af et år. Levetiden for Gillette Fusion Power barberblade er ca. 3 uger, men det afhænger naturligvis af, hvor ofte du barberer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *