Vælg perfekte gallakjoler til enhver lejlighed

Vælg perfekte gallakjoler til enhver lejlighed

 

Alle kvinder har et ønske om at være klædt på elegant og stilfuldt, og især hvis der er mange mennesker til stede. Det gælder således både til gallafest, bal eller andre steder, hvor man viser sig frem på den røde løber. Man skal vælge blandt de passende gallakjoler på markedet, idet visse modeller af gallakjoler passer bedre til forskellige kropsbygninger. Heldigvis findes der et bredt udvalg af alle typer gallakjoler, så der skal nok være flere modeller, der vil passe godt til dit behov og følge din krops kurver. Her får man gode tips og råd om at vælge en passende gallakjole til anledningen. Inspirationen kommer fortrinsvist fra Hollywood, hvor filmstjernernes er levende reklamesøjler for de smarte gallakjoler i den nyeste stil. Både film- og musikbranchen har i mange år været blandt modeskabernes foretrukne valg, og især ved den årlige Oscar uddeling er de aktuelle verdensstjerner klædt flot på i nyeste stil.

Man vælger kjole ud fra sin kropsform

Det vil altid frembringe en mislykket fremtoning, hvis man vælger en forkert udformet kjole til sin krop, og det uanset hvor smart og moderne, den valgte gallakjole er. Men til gengæld kan man vise sig selv frem i god og selvsikker stil, når man vælger gallakjoler med den rette pasform. Det er nødvendigt, den valgte kjole altid skaber en balance mellem over- og underkrop. Man inddeler normalt kroppen i disse 3 faconer:

  1. Pære
  2. Timeglas
  3. Slank

Med pærefaconen bør man fokusere på din overkrop, og kjolen må gerne sidde tæt. Vælg gerne en kjole med brede skuldre eller firkantet udskæring, da dette skaber harmonisk balance. Man kan med held tilføje et simpelt skørt, der eventuelt falder blødt om dine hofter. Med en timeglasfigur bør man snarere vælge gallakjoler, som fremhæver og følger din flotte naturlige kurvede krop. Man bør især anvende tætsiddende kjoler, da løstsiddende kjoler får dig til at se tyk ud. Man må endda gerne fremhæve sin smalle talje ved at anvende et smart bånd eller et bælte. Dermed fokuseres på din smalle og flotte talje, der markerer din perfekte kropsform. Hvis du har en slank figur, så ligner du de fleste skønhedsmodeller, der fremviser den nyeste mode. Du vil derfor altid kunne passe de nye og smarte designerkjoler, og du bør holde dig til de tætsiddende kjoler. Man kan eventuelt give din krop flere kurver med højt slids, halsudskæring eller nedringet ryg.

Kjolens vigtige farve

Man kan læse meget mere om korrekte valg af gallakjoler i online udgaven af kvindemagasinet Elle, der præsenterer nyeste mode i hvert nummer. Her kan man nemlig læse, at kjolens farve er vigtig, da farven bedst bør passe til din krop frem for den aktuelle mode. Man bør følge reglen om, at lys hud og mørkt hår komplimenteres af varme farver, mens blondt hår er mere velegnet til koldere nuancer. I artiklen kan man finde inspiration og se stjernernes forslag til en god og velsiddende stil på den røde løber, så gallafesten kan blive en succes.