Få en smart arbejdsgarderobe med Betty Barclay

Få en smart arbejdsgarderobe med Betty Barclay

På mange arbejdspladser, særlig i kontorfællesskaber, får man ikke udleveret en uniform, men skal derimod selv møde op i et anstændigt outfit. De fleste virksomheder har en dresscode, men derfor kan det alligevel godt være svært for nogle at finde smart arbejdstøj – det skal nemlig både opfylde virksomhedens krav men samtidig være behageligt for dig.

Generelle tips til påklædning på arbejdet

 1. Forstå hvad der passer til din branche
  Dresscode kan være meget forskellig fra virksomhed til virksomhed, så det handler om at finde ud af, hvad der gør sig gældende på din arbejdsplads.
 1. Sørg for at dit tøj passer i størrelsen
  Det lyder måske indlysende, men mange går galt i byen med det. For kvinder er det vigtigt at være anstændigt klædt, så man ikke fremtræder som vulgær og for mænd er det vigtigt at et jakkesæt hverken sidder for stramt eller for løst.
 1. Bær velplejede sko
  Ens outfit er et helhedsindtryk, så det er også vigtigt at ens fodtøj er ordentligt. Det betyder først og fremmest, at dine sko skal være pæne og rene. Men derudover må de også gerne passe sammen med resten af dit outfit.
 1. Farvevalg
  Vær opmærksom på dit farvevalg – mørkere farver giver normalt et stærkere indtryk end lysere. Hvis du giver en præsentation, skal du sørge for at den farve du har på, ikke blandes med baggrunden bag dig.
 1. Undgå neonfarver og alt for prangende tøj
  Både mænd og kvinder skal være forsigtige med skrigende farver. Tøj, der er for prangende, kan være distraherende og den visuelle ækvivalent med at råbe.

Her finder du en lækker arbejdsgarderobe

Betty Barclay er feminin og stilfuld mode, der vil give et godt indtryk på de fleste arbejdspladser. Par for eksempel en flot mørkeblå blazer med et par mørkeblå bukser og en skjorte eller t-shirt indenunder. Det er enkelt og stilet, men alligevel topmoderne.

Du kan finde en masse forskellige kombinationer til arbejdsgarderoben hos Betty Barclay i Johs Fashion, der også forhandler mange andre lækre brands til den modebevidste kvinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *