VM fodboldtrøjer dominerede i 2014

VM fodboldtrøjer dominerede i 2014

Hvert 4. år ser vi i befolkningen en tydelig tendens til, at man går klædt hele sommeren i en t-shirt, som reklamerer for VM i fodbold. 2014 var ingen undtagelse til denne regel. Og ud fra populariteten i befolkningen, så kan man vist kåre 5 ”vindere”, som ikke er de samme fem vindere, som vandt kampene til VM. Så nogle af holdene har altså fået en slags trøstepræmie ved, at de får gode points for deres stil i valget af foldboldtrøjer. Disse fodboldtrøjer sælges verden over i millioner af antal, så det er faktisk big business. Der er sikkert heller ikke mange tilfældigheder, når man afgør designet til landsholdets fodboldtrøjer. Man ønsker jo at vise et godt og flot resultat frem til verdens befolkning samtidigt med, at man vil spille underholdende fodbold.

Hvilke fodboldtrøjer blev mest populære?

 

Der er endda skrevet bøger om disse fodboldtrøjer, men i rækkefølge blevder tale om disse femnationers fodboldtrøjer:

1. Holland

 

Fantastisk dyb orange farve, der både er super fashionabel og samtidig kan få selv den mest anæmiske, blege hollænder til at se nærmest solbrun ud. Derudover en trøje helt uden dumme print og skøre mønstre – den er virkelig flot.

2. Mexico

 

Vurderingen skyldes måske, at de har placeret en form for øl-etiket på brystet. Samtidig har den en skøn flaskegrøn farve, et superfedt print og er perfekt symmetrisk – noget ikke andre fodboldtrøjer kan prale af. Og så ligner det lidt noget Jens Lyn ville købe.

3. Frankrig

 

Smuk navyblå farve på en klassisk polo-trøje er altid en vinder. Kombineret med en fræk hvid krave og de diskrete logoer er det en sikker vindertype, som falder i alles smag.

4. Cameroun

 

Fashionabelt aztek-print er som hevet af catwalken, selvom modellens pasform er lige en kende for stram. Kombinerer man den med en pæn grøn farve, så har man en ideel påklædning.

5. Argentina

 

Den klassiske elegante fodboldtrøje uden dumme dikkedarer, skøre kraver og perverse sved-marmoreringer. Striber slanker også og er altid pænt til mænd. Desuden er babyblå og hvid aldrig dårligt på en solbrun argentiner.