Moderigtige sandaler til sommeren

Moderigtige sandaler til sommeren

Her hvor sommeren topper i 2014, gælder det jo om at få det hele med af de sidste par måneder i det gode vejr, og måske har du allerede været ude og shoppe. Når foråret titter frem en solskinsdag i marts med synet af de første blomsterknopper og grønne blade går det op for dig: Det er forår, og snart er sommeren her! Helt naturligt svajer dit blik ned på dine matchende sko.

De rette sandaler giver dig en ultimativ frihed for fødderne

 

For at vende disse tæer til at vrikke igen vil en massage løsne leddene fra de snærende vinterstøvler. Hvad kunne være skønnere end solens varme stråler, der mildt kilder dine tæer, mens dine fødder er støttet med fleksibilitet? Du kan endelig holde dig til det, som du foretrækker: at gå uden sokker og strømper, strømpebukser eller leggings. Det er ikke så underligt, at sandaler blev båret fra den mindst inspirerede til de største filosoffer i det gamle Grækenland.

Hvad er så specielt ved sandaler?

 

Man kan fremstille sandaler af et stort udvalg af materialer såsom blødt læder, farvet mesh, sammenflettet tov, trykt stof, ja selv fine blonder og meget mere bruges til at skabe sandaler. Materialer, der fremhæver og understreger et udtryk af stil og smag, lige fra elegant, sjov, til vild og vovet. Stile som endda ses i simple flade sandaler, funky kiler og fantastiske højhælede. Alle disse variationer er værdsat af kvinder, for sandaler er absolut essentielle. Jo, sandaler er sammenlignelige med handsker, hatte, solbriller og tørklæder i og med, at de er båret ved bestemte lejligheder og vejrforhold.

 

Hvad siger eksperterne om moden for sandaler?

 

Som moden er nu, er det især populært at vælge en type fra Ilse Jacobsen eller fra det tyske mærke Birkenstock, som de senere år været meget efterspurgte blandt den brede befolkning. Når man er interesseret i sundt fodtøj, hvor der også er tænkt over designet, så er Birkenstock sandaler det første valg for mange. Birkenstock er nok især kendt for “fod-madrassen” der gør at sandal og fod komplementerer hinanden og smelter sammen til en enhed. Til den ergonomiske sål bruger Birkenstock naturlige kvalitetsprodukter, som latex, kork, skum, læder der gør sandalen elastisk og er med til at give den sin afbelastende egenskaber. Skoene laves også til mænd og børn. Sandalerne fås i alt fra rød, gul, grøn, blå, hvid, sort, brun til sølv og guld, ja sågar pink og turkis. Er man kræsen med modens sundhed og med farvevalget, så er en birkenstock sandal det rigtige valg for denne sommer 2014.