Hvilke bukser kommer på mode i 2014?

Hvilke bukser kommer på mode i 2014?

Visse personer arbejder det meste af dagen med at studere moden og dens tendenser, så de følger meget med i modeopvisninger, blogs samt aktuelle film og musikvideoer. Det er nemlig her, at man danner moden til fremtiden, da moden skifter ultra hurtigt, alle moder er jo reelt et overgangsfænomen, men i en kort periode topper moden, og der slår salget jo alle rekorder. Man kalder denne disciplin for trendspotting, idet man prøver at forudsige en udvikling i samfundet, og det kan både være i store og små sammenhænge.

Hvad siger eksperterne om bukser i 2014?

 

Skal man tro på modeeksperter og designere, så bliver moden for bukser her i 2014 knald på farverne, mønstre, print og et løst snit. Dette er altså nogle af de allerstørste mode-tendenser vi kan se frem til i 2014 hvad angår bukser. Vi har lagt krisetiderne bag os, og vi er nu klar til at få lidt mere gang den. I hvert fald rent modemæssigt, vurderer eksperterne, der ser frem til et 2014 med farver og glæde. Vores tøjvalg bliver præget af mere glimmer og mere glæde, og det er måske, fordi vi netop har været igennem en lidt trist periode set med modebrillerne på.

Modeugen i august 2014

 

Hvis du vil følge udviklingen nøje på første hånd, så bør du møde op på den store danske modeuge, som vil løbe af stablen i august i år. Der vil det nye års sommermode blive vist frem på catwalken. Man kane frem til stærke og kraftige farver, og der vil være flere kollektioner i vilde neonfarver. Man kalder disse farver for selvlysende eller flouriserende. Desuden er en af de nye tendenser, at tøjet skal være løst og lækkert, således snittet i tøjet bliver lidt mere løst og flagrende. Vi kommer til at se løse bukser frem for det stramt-siddende. Det afslappede og sporty look skulle også blive meget populært spår man i modebranchen.